Om os

Hos weboil.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter som motorolie, hydraulikolie, additiver samt andre renoverings- og vedligeholdelsesprodukter. Alt sammen fås til konkurrencedygtige priser. Her vil du opleve plads til at gøre det rigtige køb i samarbejde med os. Hvis du har brug for vejledning, kan du kontakte os direkte på tlf. eller e-mail, som besvares i løbet af dagen. 

 

Vi har åbent alle dage og du er meget velkommen til, at komme forbi butikken og afhente dine varer, såfremt du foretrækker dette. Målet for os, er at give dig en oplevelse af kvalificeret og kompetent vejledning, mens du gør en god handel. Alle produkter du finder på weboil.dk, er særligt udvalgte og mange af produterne handles eksklusivt på weboil.dk.

 

Med vores landsdækkende leveringsservice, leveres dine vare inden for 1-2 hverdage - oftest er varen fremme dagen efter, såfremt du bestiller inden kl. 14.00. Derefter er der ikke andet for, end at pakke varene ud og forkæle dit køretøj. Varene kan leveres til døren, hvis du har fri, i pakkeboks eller hos det nærmeste posthus hvis du ikke er hjemme.

 

Velkommen til - vi ser frem til at høre fra dig.

Arbejder