Får vi bestillingen inden kl. 14:00, kan vi ofte afsende varen til levering dagen efter. Hvis det er vigtigt at den ankommer dagen efter, da ring venligst til os, så vi kan være sikre.

 

Vi sørger for levering med GLS. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikker er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, venligst kontakt os, så vi kan spore pakken og afsende en ny til dig.Husk, med vores beliggenhed midt i Jylland (Silkeborg) er du meget velkommen til at afhente produkterne ved os, blot giv et kald eller mail, så vi er sikker på at være på kontoret.

Spørg din nabo eller familie om de skal have noget med, jo mere der købes for, jo billigere bliver fragtprisen pr. vare.

Bemærk, der kan sendes op til 35 kg. pr. pakke til privatadresser. Ved afhentningssteder er det op til 20 kg. Er vægten over det tilladte, deler vi op i flere pakker, hvilket der er taget højde for ved nedenstående priser. 
Ved 1 vare - og kun 1 - der vejer mere end 35 kg. Leveres der på en palle via GLS.


 

 

 

Vi afsender dagligt med GLS, med modtagelse først kommende hverdag.
Ved valg af GLS, skal der skrives, hvor varen må stilles, i fald det kan risikeres der ikke er nogen til at tage i mod, så den bliver leveret første gang, han er afsted.
Du kan dog også her få det leveret til en arbejdsplads, blot skriv det under alternativ leverings adresse.Skulle du være interesseret i selv at afhente varen, for på den måde spare at fragten, kan det også lade sig gøre - dog bedes du ringe i forvejen inden afhentning.
Venligst bemærk at vi også tilbyder levering med GLS til erhvervs-adresser med cvr. nummer. Dette kan være din arbejdsplads eller din bedre halvdels arbejdsplads.
Ved at vælge GLS erhverv undgår du turen til posthuset. Skriv adressen på din arbejdsplads, eller hvor du opholder dig i dagtimerne under bemærkninger til sidst i købsprocessen, og vi vil sende det dertil.


 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

 

Ved levering til Grønland og Færøerne, venligst kontakt os.
 

Afhenter man ikke sin pakke i pakkeshoppen med GLS, da forbeholder vi os retten til at opkræve fragt ved gensendelse af ordren/pakken.