Ruteplan - sådan finder du vej i Danmark og alle andre steder

oprettet d. under Bil i hverdagen

Ruteplan - sådan finder du vej i Danmark og alle andre steder

 

Når du skal finde vej i Danmark og alle andre lande, er det vigtigt at du har det rigtige værktøj til at finde vej.

 

Find vej med Google maps og Apple kort

 

I vores tidsalder har næsten alle en mobiltelefon og det bør du gøre brug af når du skal finde vej i hverdagen. Uanset hvilket mobiltelefon du ejer, er det nemt og let af finde vej.

 

Vejvisnings apps ligger som standard i din telefon og de er nemme at bruge. Du går blot ind i appen og skriver den ønskede destination ind. Herefter viser den hvor langt det er, hvor lang tid du skal bruge til at komme derhen og hvilke ruter du kan vælge i mellem.

 

Tryk her for at finde vej med Google Maps som er manges fortrukne ruteplanlægningsværktøj.

 

Waze appen viser dig hvor der er kø

 

En anden meget overset app er Waze. Den giver dig mulighed for at se trafikkøre og fortæller dig f.eks. hvis der er et uheld forude, som gørt at det er nemmere og hurtigere at køre en anden vej. Den giver dig her muligheden for, at tage den hurtigste rute udenom uheldet. På den måde kommer du altid nemmest og hurtigst uden om udeld og køer i myldretrafikken.

 

Appen kan downloades i Google play eller Itunes. Du kan også trykke på dette link

 

Køb en GPS

 

Med en GPS får du muligheden for nemt og hurtigt at indtaste den ønskede destination. Den giver dig mulighed for at vælge den perfekte rutepland i forhold til den tur du skal på. En GPS er nem at klikkefast i forruden og derefter er det bare køre afsted.


 

Krak og de guelsiders ruteplan

 

Er du mere til at sidde med et stykke papir, kan du via krak.dk og deguldesider.dk få udførlig vejvisning. Her har du mulighed for at printe det ud inden du sætter dig i bilen og køre afsted.

 

Tryk her for at finde vej ned Kraks ruteplan, eller tryk her for at finde vej med De Gule Sider

 

Hold altid din bil klar til en køretur

 

For at du beskytte din bil optimalt mod slid og kold vejr er det vigtigt at du overholder olieskiftsintervaller med kvalitets olie.

Den bedste måde du sikre din bil på, er at bruge RVS sammen med din olie. Læs mere om RVS her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar