Trustpilot

FDM - Forenede Danske Motorejere

oprettet d. under Bil i hverdagen

FDM er en organisation, der arbejder på bedre vilkår for den private motorejer

Som ejer af en bil eller et andet køretøj kan der være mange fordele af hente, ved et medlemsskab hos FDM.

Der er vejlhjælp, rabatordninger, dokumenter til f.eks. salg af bil samt råd og vejledning.

Derudover driver de “Motor” som regnes for Danmarks største bilblad herhjemme.

Tryk på linket her for at gå til hjemmesiden.

 

Baggrunds historie

FDM har til hjemstavn i Lyngby og har siden 1909 leveret godt indhold til deres medlemmer. Foreningen udsprang oprindeligt af bladet “Motor”, da man så mange flere muligheder for at drive forretning.

 

Teknisk- og juridiskrådgivning

Der tilbydes al tænkelig rådgivning, og i mange år har FDM også ført sager for deres medlemmer ved diverese domstole. Den private motor ejeres interesser varetages også overfor politikerne, hvor man tager foreningen med på råd når der skal tages beslutninger der vedrører den almindelige bilejer.

 

DTC

Man har i flere år været løbsarrangører af det danske motorløb Danish Thunder Championship. Det har de afholdt sammen med Peter Elgaard. DTC er Danmarks bedste løbsklasse og har været afholdt siden 1998 hvor det oprindeligt hed Danish Touringcar Championship. 

 

Young FDM

Er tilbuddet til unnge mellem 18-25 hvor der ligge særligt fokus på de udfordinger der kan være som motorejer i de unge år. Du kan bla. få vurderet din bil hvis den har en værdi af uder 50.000 kr. Her bliver der også set på alder, stand og kilometertal. Er man ikke født med motorolie i årene kan det være en god ide at se på om et sådan medlemsskab er noget værd.

 

Bilklage.dk

Med stiftelsen af bilklage.dk giver de mulighed for at køre ankesager hvis du har haft en uheldig oplevelse med en regning fra en mekaniker eller måske da du købte din bil.

 

Hvad har du ellers brug for til din bil?

Med en RVS behandling fra rvsdanmark.dk giver du din bil den bedste beskyttelse der findes til motor og gearkasse. Undgå slid og giv den bil de bedste forudsætninger.

Vil du minimere regninger fra din mekaniker ved service anbefaler vi at du besøger weboil.dk og kontakter ejeren for de bedste priser på olie, additiver og bilplejeprodukter i Danmark.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot