Trustpilot

Ruteplanlægning - din guide til Europa og resten af verden

oprettet d. under Bil i hverdagen

Ruteplanlægning - din guide til Europa og resten af verden

Når man står og skal på køreferie i Europa kan det være svært at vide hvor man skal starte.

Der findes mange måde at gribe det an på. Du får her de bedste værktøjer til en vellykket køreferie.

 

De bedste apps til telefonen når du skal have styr på ruteplanlægning

Inden du tager afsted skal du kender til Google Maps og Apple kort som er de fundementale værktøjer du altid kan trække telefonen frem og bruge. Her er det muligt at finde hoteller, overnatningsmuligheder, restauranter og tankmuligheder. Du kan altid omdirigerer din rute hvis du af en eller anden årsag må afvige fra ruten.

 

Kontroller hele ruten og beregn omkostninger

Når du planlægger en rute i Europa er det vigtigt at du tjekker hvor mange kilometer du skal kører i alt, så du har en idé om hvor mange gange der skal tankes på vejen. På den måde kan du også udregne din ca. pris på brændstof, overnatninger og mad.

Du kan f.eks. bruge ADACs hjemmeside til at beregne kørselsafstand over alt i Europa.

Tryk her for at komme til hjemmesiden

 

Skal du finde vej i hele verden

Når du skal finde vej i hele verden er det vigtigt at du kender alle værktøjer.

Du kan med stor bruge Michelins værktøjt til at lave din ruteplanlægning med.

Tryk her for at komme til deres hjemmeside

Det kan være en rigtig god idé at have købt international vejhjælp når du skal på din første køreferie. Så er du sikret hurtig og sikker service af en dansktalende medarbejder. Der findes forskellige muligheder som FDM, SOS international mv.

 

Vær opmærksom på ændringer

Der kan hurtigt ske ændringer på de strækninger du skal bruge på din køreferie. Nogle steder vil der være motorvejsarbejde som kan have indflydelse på din ruteplanlægning. Her kan mobilappen Waze være til stor hjælp. Den fortæller din hvor der er trafikkø og giver så en nem og hurtig mulhed for at køre udom blot ved med et tryk på mobilskærmen.

Under køreferien bør du være opmærksom på motorvejsåbninger- og lukninger, vinterlukkede pas i bjergene prisstigninger på vejgebyr og meget mere. Det gør at du med ro i maven kan køre trykt på ferie med familien.

Det bliver alt sammen opdateret på ADACs hjemmeside.

Tryk her for at komme til deres side.

 

Inden du skal afsted

Husk at kontrollere ting som motoroliens stand på bilen, få tanket op med køler- og springlervæske. Det er også en god idé at have en dieselpartikelfilterrens med i tilfælde af at den går i nødprogram. Alt dette kan du finde billigt på weboil.dk der har danmarks billigste priser på kvalitets bilpleje produkter.

Hvis du vil have den mest pålidlige bil er det vigtigt at du giver motoren en RVS behandling inden i skal afsted. På den måde sikre i jer, at der ikke opstår nogle ubehagelige slidskader i motor og gearkassen.

Tryk her for at bestille en RVS behandling.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot