Trustpilot

Nummerplade oplysninger - Alt hvad der er værd af vide

oprettet d. under Alt om biler

Nummerplade oplysninger - Alt hvad der er værd af vide

 

Det kan være mange årsager til at du vil vide mere om en bestemt bil. Har du andgang til internettet og har du det pågældende køretøjs registreringsnummer så har du adgang til stor set alt det data du har brug for.

 

Skats motorregister

 

Mangler du viden om en bestemt bil vil det være oplagt at tjekke i motoregisteret.

Tryk på linket her for at søge informationer frem om hvilken som helst bil i Danmark.

 

Du kan nu slå CO2 udledningstal op, tjekke stelnummer, se hvor meget udstyr bilen er født med, se hvornår den første gang er registeret og meget mere. Det skal dog siges at udstyrslisten kan være forkert da der ikke meldes 100% korrekt ind fra producenten.

 

Vil du vide noget om naboens bil som f.eks. hvor mange HK den har, hvilket forsikringsselskab de har valgt eller om den har overskredet syndatoen. Det giver mange muligheder for at søge oplysninger der kan gavne dig i din dagligdag.

 

Nummerplade oplysninger kan også bruges til at tjekke en bil inden køb

 

Hvis du overvejer at købe en bil bliver du nødt til at tjekke om der er restgæld. Det kan du gøre sikkert på nummerplade.net.

 

På den måde sikre du dig at du ikke bliver taget ved næsen næste gang du køber bil. En tommelfingerregl er at ca. 10% af alle biler og køretøjer har restgæld. Restgæld følger bilen og derfor kan det blive en ubehagelig oplevelse hvis ikke man tjekker bilen inden køb.

 

Du kan spørge bilens ejer eller efter registreringsnummeret, eller du kan prøve at se om den er synlig på annoncen hvor du har fundet den. Der er intet galt i at spørge efter et registreringssnummer da man ikke kan slå personlige informationer op om ejeren.

 

Med nummerplade oplysninger får du overblik

 

Er bilens kvalitet nu også som sælger skriver? Med disse oplysninger sikre du dig at bilens kilometertal, synesrapporter og meget mere er som der står skrevet i annoncen. Det er et at disse informationer kontrolleres så du sikre dig selv en god handel.

 

Har du købt ny bil og vil du sikre dig at den lever længst muligt?

 

Med en RVS behandling du selv kan udføre, sikre du motoren og gearkassen ikke slides så du ikke kan sælge din bil videre engang du selv er færdig med at køre i den.


Vil du gerne undgå de høje priser hos mekanikeren kan på weboil.dk altid kontakte os, så sørger vi for at du får lige den olie der er bedst til din bil.


Kommentar(er) 1

  • Thore
    Thorehttps://nummerplade-oplysninger.dk

    Tusind tak! Det var lige det jeg ledte efter, da jeg står midt i et bilkøb :-) Jeg kontakter jer hvis jeg oplever problemer!

    Svar

Skriv din kommentar

Trustpilot