Slå 10% af ordren. Få fragtrabat på alle ikke nedsatte varer med rabatkoden Fragt10


Trustpilot

Rens til benzin injector GDI

oprettet d. under Bil i hverdagen

Så er det nyt om direkte benzin injektion i de nyere modeller! 

 

JLM GDI (benzin direkte injektion) injektorrenser brændstofadditiv er designet (patenteret formulering) og fremstillet efter de højeste anerkendte standarder for at tackle indsprøjtningsforurening i en let at anvende super kraftig formel.

Dagens emissionskrav betyder, at moderne benzinbiler hovedsageligt er udstyret med direkte brændstofindsprøjtningssystemer. Dette er fordelagtigt på mange niveauer, men det direkte brændstofinjektionssystem giver problemer, som traditionelle tilsætningsstoffer til brændstofaflejring ganske enkelt ikke kan løse.

Med lidt tid til at indsprøjte brændstoffet er det direkte indsprøjtningstryk meget højt, hvilket kræver højteknologiske injektorer. Disse GDI-injektorer bliver ekstremt beskidte af ikke-brændt brændstof og oliedampe. JLM GDI Injektor Cleaner er en ny og patenteret opløsning, der vil rense både indersiden af ​​injektoren og injektorens munding. Gendan din brændstoføkonomi og sænk dine emissioner til fabriksstandarder! Bare tilføj det til din benzinbrændstoftank.

 

Produktet kommer i handlen i Januar 2020.

 

Tryk her og se filmen:

https://www.youtube.com/watch?v=kVEoz0r6590


Kommentar(er) 1

  • Christian Dolberg
    Christian Dolberg

    Kemi til motor rens før der skiftes olie? Skal hældes i den gamle olie og cirkulere med kørende motor i 20minutter og herefter skift olie +filter på almindelig vis - Har Web Oil dette rens? MVH CHR.

    Svar

Skriv din kommentar

Trustpilot