Slå 10% af ordren. Få fragtrabat på alle ikke nedsatte varer med rabatkoden Fragt10


Trustpilot

Benzinpriser - Spar mest muligt

oprettet d. under Spar penge

Benzinpriser - Spar mest muligt

 

Benzinpriser stiger og falder som et direkte resultat af prisen på råolie.

 

Der findes mange forskellige måder at se hvor det er billigst at købe benzin. FDMs prishjemmeside er en af mulighedderne. Appen “Benzinpriser” kan også være en god idé at downloade så du altid er skarp på hvor du får den bedste pris

 

Hvornår og hvor skal man tanke for at spare mest?

 

I mange år var der en tommelfingerregl om at det var billigst at tanke søndag aften eller mandag morgen. Det er ikke tilfældet mere. Siden Circle K har haft sit indtog på det danske marked har de spredt “de gode priser” ud over alle dage så kunderne kan komme når de har tid og lyst i stedet for at være tvunget til et bestemt tidspunkt.

 

Hvis man skal sige noget om hvor det er billigst at tanke, så er det i de områder hvor der ligger mange tankstationer tæt. Det er en god idé at holde sig fra at tanke langs motorveje da disse ofte kører med forhøjede priser.

 

Prisen stiger og stiger

 

En ting er sikkert.

 

Det er af priserne i fremtiden vil blive ved med at stige. Derfor er det en god idé at undersøge hvordan du spare mest muligt.

 

De bedste råd mod stigende benzinpriser

 

  1. Køb den rigtige olie. Når du har den rigtige motorolie på den bil så kører du længere på literen. Tryk her for at få den rigtige motorolie

  2. Den bedste invistering du kan gøre for at bruge mindst muligt benzin og diesel er at købe RVS til din bil. RVS nedsætter dit benzinforbrug og sørger for at motoren i din bil ikke mister effektiviteten og begynder at bruge mere benzin. Det gendanner også din motor selvom den allerede har mistet noget af sin effektivitet. Tryk her for at bestille RVS - det er nemt og du kan selv hælde det i olien.

  3. Overhold hastighedsgrænserne

  4. Sørg for at holde koblingen inde når du køre nedad bakker så du triller mest muligt

  5. Lad være med accelerere hurtigt

  6. Brug kun bilen når det er nødvendigt - du kan sagtens hente mælk på cyklen


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot