Vinterdæk Hvornår

Oprettet d. under Alt du skal vide om dæk

Vinterdæk Hvornår?

Vinterdæk er vigtige for at sikre din sikkerhed på vejene om vinteren. De giver bedre vejgreb på sne og is, hvilket kan hjælpe dig med at undgå ulykker.
 

Hvornår skal du skifte til vinterdæk?

Der er ingen fast dato for, hvornår du skal skifte til vinterdæk. Den generelle regel er, at du skal skifte, når temperaturen kommer under 7 grader. Det er dog vigtigt at tjekke vejrudsigten, inden du skifter. Hvis der er risiko for sne eller is, bør du skifte til vinterdæk, selv om temperaturen endnu ikke er under 7 grader.
 

Hvornår skal du skifte fra vinterdæk?

Du skal skifte fra vinterdæk, når temperaturen kommer over 7 grader. Det er dog en god idé at beholde vinterdækkene på, indtil vejret er stabilt over 7 grader.
 

Hvorfor er vinterdæk vigtige?

Vinterdæk er vigtige, fordi de giver bedre vejgreb på sne og is. Sommerdæk er ikke designet til at køre i koldt vejr, og de kan derfor være farlige at køre med om vinteren. Vinterdæk har et andet mønster end sommerdæk, som giver bedre greb i sne og is. De har også et blødere gummi, som er mere elastisk ved lave temperaturer.

Vinterdæk er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der kan hjælpe dig med at undgå ulykker om vinteren. Sørg for at skifte til vinterdæk, når temperaturen kommer under 7 grader, og behold dem på, indtil vejret er stabilt over 7 grader.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar